Segala aktiviti yang diadakan di sekitar bandar Manjung akan di hebahkan dari semasa ke semasa.
Anyone who wishes to donate funds for the expansion of the mosque Manjung district can be channeled through the account number listed;
Sesiapa yang ingin menderma bagi tabung pembesaran masjid daerah Manjung bolehlah disalurkan melalui no akaun yang tertera ;
08059010000670 (Bank Islam)
Allah S.W.T Berfirman:"Dan belanjakanlah sebagian dari apa yang telah Kami berikan kepadamu sebelum datang kematian kepadamu." (Q.S. AI-Munafiqun: 10)

Najib Pemimpin Tepat Terajui Malaysia Hadapi Cabaran Baru  

0 comments

MELBOURNE, 9 Ogos (Bernama) -- Kepimpinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak amat penting untuk menerajui Malaysia menghadapi cabaran-cabaran baru, kata Naib Presiden Umno Datuk Seri Hishammuddin Hussein pada Ahad.Hishammuddin, yang juga Menteri Dalam Negeri, berkata: "Apabila Datuk Seri Najib mengambil alih kepimpinan negara, beliau sedar kerajaan pimpinannya tidak boleh lagi berada dalam persekitaran lama dengan pemikiran lapuk."

"Beliau memutuskan supaya kerajaan memberi tumpuan kepada apa yang amat diperlukan rakyat Malaysia dan sebagai Perdana Menteri, beliau perlu memastikan kerajaan pimpinannya memberikan perhatian kepada perkara-perkara utama," kata Hishammuddin kepada Kelab Umno Melbourne.

Ulasan lanjut disini

Yang degil harus di balas dengan kedegilan dan ketegasan. Ibarat guru yang sedang berhadapan dengan anak murid yang kerap buat jahat.. dinasihati agar di ubah sikap, tapi kedegilan membuatkan si cikgu terpaksa bertindak dengan tegas dan keras demi masa depan anak muridnya dan demi sesuap nasi bagi si cikgu!

Links to this post

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Related Posts by Categories