Segala aktiviti yang diadakan di sekitar bandar Manjung akan di hebahkan dari semasa ke semasa.
Anyone who wishes to donate funds for the expansion of the mosque Manjung district can be channeled through the account number listed;
Sesiapa yang ingin menderma bagi tabung pembesaran masjid daerah Manjung bolehlah disalurkan melalui no akaun yang tertera ;
08059010000670 (Bank Islam)
Allah S.W.T Berfirman:"Dan belanjakanlah sebagian dari apa yang telah Kami berikan kepadamu sebelum datang kematian kepadamu." (Q.S. AI-Munafiqun: 10)

PEGAWAI KHAS ADUN PASIR PANJANG  

0 comments

EN. HAMIDUN BIN AHMAD
Pegawai Khas Adun Pasir Panjang

Pusat Khidmat Masyarakat,
Adun Pasir Panjang,
No.95, Fasa 1C4,
32040 Seri Manjung,
Perak Darul Ridzuan.

Tel/Faks: 05-6885644

Pada jumaat lepas, MC sempat berkunjung ke Pusat Khidmat Dun Pasir Panjang. MC rasa terpanggil untuk memperkenalkan kepada warga Manjung Pegawai Khas Adun Pasir Panjang. Segala idea-idea dan masalah yang berkaitan dengan isu-isu melibatkan masalah rakyat di dalam kawan Adun Pasir Panjang ini boleh terus menghubungi En. Hamidun.

Pusat Khidmat Masyarakat Dun Pasir Panjang ini ditubuhkan sebagai pusat sehenti segala penghuni Adun Pasir Panjang bagi menyelesaikan masalah-masalah rakyat yang sering dihadapi.

Pusat Khidmat Masyarakat Dun Pasir Panjang ini di buka kepada semua rakyat Malaysia terutama penghuni Adun Pasir Panjang tanpa mengira bangsa, agama serta fahaman politik.

Sekian.

Links to this post

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Related Posts by Categories