Segala aktiviti yang diadakan di sekitar bandar Manjung akan di hebahkan dari semasa ke semasa.
Anyone who wishes to donate funds for the expansion of the mosque Manjung district can be channeled through the account number listed;
Sesiapa yang ingin menderma bagi tabung pembesaran masjid daerah Manjung bolehlah disalurkan melalui no akaun yang tertera ;
08059010000670 (Bank Islam)
Allah S.W.T Berfirman:"Dan belanjakanlah sebagian dari apa yang telah Kami berikan kepadamu sebelum datang kematian kepadamu." (Q.S. AI-Munafiqun: 10)

Man U (2) vs (0) Malaysia : 2nd Match  

2 comments

Sambungan daripada 1st Match di sini http://manjung-center.blogspot.com/2009/07/bola-sepak-malaysia.html

Walaupun MC tidak menghadirkan diri kat Stadium tapi MC dah agak Malaysia akan kalah, tak kalah besar akan kalah kecik. 2 -0 kira ok la, itu pon masih boleh berbangga tak bolos banyak. Tapi bagi MC ini pencapaian yang paling bagus la dpd kalah 6-0 dulu.

Bagi MC, MU boleh titik Malaysia lg besar tp atas faktor friendly game, padang tak rata, tak nak bagi malu team Malaysia dan kepenatan MU aksi yang di pamerkan hanyalah 60% daripada kekuatan sebenar MU.

Pencapaian Malaysia ni tak boleh di banggakan sangat dengan pujian melangit sbb terlalu banyak kelemahan yang perlu di baiki dan di atasi. Contohnya, ketiadaan penyerang yang boleh menyudah bola ke dalam gol. Maybe Amri boleh di letakkan sbg penyerang yang terbaik ketika ini tapi gol yang di hasilkan oleh Amri hanyalah unexpected gol. Bukan gol yang di rancang melalui kemahiran taktikal team dan pemain.

Walaubagaimanapon, MC ucapkan syabas dan tahniah kpd team Malaysia. Di harap prestasi yang di pamerkan ini dapat di buktikan dengan memungut pingat emas di sukan SEA, sukan ASIA dan InysaAllah layak ke world cup 10 tahun dari sekarang.

ikhlas,
MC amin

Sumber gambar : reformist101

Links to this post

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Related Posts by Categories2 comments: to “ Man U (2) vs (0) Malaysia : 2nd Match


 • 2:58 PG  

  Ulasan anda juga sangat kelakar..

  Jika cubaan Amri adalah unexpected goal, anda berkata sesuatu yang salah sebanyak dua kali.

  Van Der Sar merupakan penjaga gol Euro yang sangat berbakat tak sepatutnya bolos dengan gol yang begitu mudah. Siapa yang lebih malang? Siapa yang unexpected, Amri atau Van Der Sar?

  Ben Foster melakukan kecuaian yang digunakan sepenuhnya oleh Amri, adakah itu unexpected goal lagi?

  Usaha akan dibalas dengan kejayaan, so adakah usaha boleh dibayar dengan hanya unexpected?

  Sebagai penulis blog, berilah MORAL kepada pembaca anda.


 • 5:49 PTG  

  Ini pendapat peribadi penulis.. bukan taknak beri moral..tetapi penulis menulis berdasarkan pemerhatian penulis..jika itu tidak memuaskan hati pembaca..silakan bangkang..penulis sedia menerima.