Segala aktiviti yang diadakan di sekitar bandar Manjung akan di hebahkan dari semasa ke semasa.
Anyone who wishes to donate funds for the expansion of the mosque Manjung district can be channeled through the account number listed;
Sesiapa yang ingin menderma bagi tabung pembesaran masjid daerah Manjung bolehlah disalurkan melalui no akaun yang tertera ;
08059010000670 (Bank Islam)
Allah S.W.T Berfirman:"Dan belanjakanlah sebagian dari apa yang telah Kami berikan kepadamu sebelum datang kematian kepadamu." (Q.S. AI-Munafiqun: 10)

Liverpool (1) Vs (1)Thailand  

2 comments



MC terasa terkejut jugak dengar Siam dapat mengikat Liverpool. Cuba bayangkan kalau Malaysia dapai mengikat atau seri dengan MU tempoh hari...pergghhh..mahu team Malaysia dan penyokong harimau malaya ni tak tidor malam. Kalah tipis dgn MU pon mcm menang world cup hikhik.Mahu surat kabar BN ni siar berita dari page depan sampai ke belakang sampai boleh meneggelam isu Beng Hock hehehe...

Cuba tengok betol2 jaringan yang di buat oleh player siam. Kerjasama daripada pasukan dari segi kemahiran dan taktikal amat diperlukan. Macam ni la baru boleh di banggakan huhuhuhu.tapi MC tak mempertikai jaringan pertama Amri tempoh hari. Cuma main2 agak je, itu pun ada luck kerana kesilapan Van Der Sar dan Ben Foster.

Anyway, apa yang MC nak nyatakan kat sini kejayaan Thailand dapat mengikat Liverpool dengan aksi yang mantap dapat membuka mata Team Malaysia, jangan terlalu bangga dan merasa kita ni kuat dek kerana dapat menunjukkan aski cemerlang menentang MU.Banyak lagi yang perlu kita kejar, belajar dan berlatih demi meningkatkan kualiti bola sepak Malaysia.Majulah sukan untk bola sepak Malaysia !

ikhlas,
MC amin

Links to this post

What next?

You can also bookmark this post using your favorite bookmarking service:

Related Posts by Categories



2 comments: to “ Liverpool (1) Vs (1)Thailand


  • 2:49 PG  

    Mudahnya anda mengatakan jaringan Amri itu hanya agak2 sahaja.

    Dalam dunia ini, kejayaan akan diperolehi kepada manusia yang berusaha.

    Saya tidak pernah pula mengatakan orang yang seperti Van De Sar dan Ben Foster boleh melakukan silap yang seakan-akan orang baru belajar menjadi penjaga gol.

    Anda harus belajar daripada kesilapan sebelum mengatakan sesuatu yang agak angkuh.


  • 11:03 PTG  

    dah muakk dgn team malaysia!